Posel


Lujiazui

Kitajska predstavlja eno največjih gospodarstev na svetu in Šanghaj je njeno središče. Sem prihajajo ljudje s celega sveta, z željo po dosegu svojih poslovnih sanj.

Kitajska je 2. največje gospodarstvo sveta in Šanghaj je njeno središče. Kitajski reformator je nekoč dejal, da če je Kitajska zmaj, Šanghaj predstavlja njegovo glavo.    V mesto prihajajo ljudje s celega sveta z željo po dosegu svojih poslovnih sanj. Kje drugje bi bilo to bolj izvedljivo kot v največjem mestu na svetu!

Lujiazui kjer domujejo številna multinacionalna podjetja in visoke stolpnice predstavlja poslovno središče Šanghaja. Od najvišjih stolpnic so višji samo še cilji mladih ljudi, ki v mestu ustvarjajo mladostno in drzno klimo.

Šanghajsko gospodarstvo podpira največje kontejnersko pristanišče na svetu, ki učinkovito spodbuja mogočno industrijo. V zadnjih letih z vzponom kitajskega srednjega sloja pravi razcvet doživlja področje storitev. Ko si boste v poznih večernih urah doma zaželeli nekaj za pod zob, ali pa nakup kakšne druge potrebščine, boste presenečeni nad hitrostjo in ceno storitve.